Diari La Veu del País Valencià
El València no renova Albelda
EFE / València

Albelda ha jugat quinze temporades en el València i malgrat el protagonisme que va acaparar en l’equip en la recta final de la passada temporada, el club juntament amb el nou entrenador Miroslav Djukic ha pres ʹla decisió esportivaʹ de no renovar al migcampista de 35 anys.

En el seu compte personal de twitter, Albelda ha enviat dos missatges: “Donar les gràcies al València per aqueixos anys meravellosos i desitjar-li molts èxits en el futur” i “també agrair a tota aqueixa afició que m’ha tractat tan bé durant tota la meua carrera. Amunt València!”

Després d’anunciar el club que el futbolista no seguirà en l’entitat, ha informat que aquest dimarts de vesprada o dimecres de matí, el jugador s’acomiadarà oficialment en una roda de premsa.

Albelda ha tancat una trajectòria que va començar el 1998 i que només es va veure interrompuda quan va ser cedit l’any següent al Vila-real. Al costat d’Albelda es troben amb quinze temporades en el club de Mestalla, Vicente Asensi, jugador polivalent de la dècada dels quaranta i els cinquanta del passat segle, que va actuar en quasi totes les demarcacions, així com el migcampista Fernando Gómez i el porter José Manuel Sempere.

Tant Fernando com Sempere van jugar en el conjunt valencià en les dècades dels vuitanta i els noranta del passat segle.

A continuació, amb catorze campanyes en el club, estan Manolo Mestre, defensa dels anys cinquanta i seixanta, i l’únic d’aquesta llista que no és valencià, el migcampista basc Bernardino Pérez Elizarán ʹPasieguitoʹ, que va jugar en el València en els anys quaranta i cinquanta.

Comparteix

Icona de pantalla completa