Diari La Veu del País Valencià
Quina és la tasca d’una regidoria d’ocupació?
El Partit Popular, en la compareixença que ha fet el seu regidor d’Ocupació, segueix obsedit en mostrar una activitat en la recerca de treball que, a hores d’ara, resulta ineficaç .

Quina és la tasca que se li suposa a una regidoria d’ocupació? Donar directrius per a tenir eines per a trobar feina? Fer tallers de formació i intermediació?Especialització en habilitats per a la recerca de feina, amb una durada de 3 dies, limitat a un nombre de participants molt reduït en un poble on hi ha milers de desocupats?

Ens preguntem des d’ESQUERRA REPUBLICANA DEL PAIS VALENCIÀ de Vinaròs :Quina és la tasca que se li suposa a una regidoria d’ocupació? Justificar-se? Fer-se fotos o fer titulars de la gent que ha contractat una empresa privada que gestionarà un servei públic, però en canvi callar quan són despatxats als pocs mesos?

En un equip de govern que té una regidoria d’ocupació, en un equip de govern que té una regidoria d’Indústria, en un equip de govern que té una regidoria de medi ambient i també d’urbanisme, al cap de dos anys i mig es suposa que algun fruit s’hauria podria haver tret que no sigués la justificació, mentre hi ha pobles als nostres voltants que s’han posat les piles en impulsar econòmicament els seu poble. I posarem uns quants exemples: El patronat de Turisme de Castelló va portar a Peníscola agents de viatges de l’Europa de l’Est (Ucraïna, Georgia i Estònia), perquè no van vindre a Vinaròs?;a la ciutat de La Ràpita, un dels nostres competidors més propers, l’Ajuntament i Ports de la Generalitat, tanquen un acord amb la companyia de creuers Star Clipper, per a que facin 6 escales al port del Montsià, amb un impacte econòmic calculat en 12.000 euros per escala, què ha fet el govern de Vinaròs per moure’s i portar aquestes inversions a un port com el nostre, amb un calat que permet que vinguen grans embarcacions?; el polígon d’Ulldecona no para de créixer, i aquí només es sap viure de culpar a uns altres, haurem d0esperar a que el PP decidisca dir que el polígon de Soterranyes ara sí és bo?; el govern popular de Vinaròs no va valorar en el seu moment la moció d’ESQUERRA REPUBLICANA de Vinaròs que apostava per la biomassa, i ara veiem con una empresa privada demana instal.lar a Vinaròs una estació de transferència per a biomassa; i la llista podria seguir.

De què val fer cursos per a desocupats, si l’altra tasca tant important o més, que es buscar inversors i ocupació no l’està complint el govern del PP de Vinaròs?. Una vegada més Vinaròs,gracies ara al PP, es torna a vendre fum..

Esquerra Republicana de Vinaròs

Comparteix

Icona de pantalla completa