Diari La Veu del País Valencià
No mereix un govern que mentisca constantment
EUPV-ERPV: “Crevillent no mereix un govern que mentisca constantment”

El grup municipal EUPV-ERPV lamenta i condemna les constant mentides per part del govern del PP per falsejar la realitat sobre la seua política de contractacions d’empreses.

El grup municipal EUPV-ERPV va manifestar en el seu moment “el seu vot en contra de l’adjudicació d’ un contracte de gestió de residus a l’ empresa Abornasa, entre altres motius perquè les condicions del plec de contractació atemptaven contra la lliure concurrència, ja que una de les condicions era que la planta de tractament estiguera situada a una distància entre 3 i 10 km. del nucli urbà, la qual cosa significava un tracte de favor a una empresa concreta, en este cas, Abornasa.”

Davant aquest fet, la portaveu del PP, Sra. Loreto Mallol, va manifestar en declaracions a la premsa que aquesta afirmació d’ EUPV-ERPV, eren falses, acusant a este grup de mentir als ciutadans, diguent textualment “no es cierto que en el pliego de condiciones la empresa necesariamente tenga que estar a menos de 10 km”. En canvi, la clàusula a la que es fa refrència diu textualment que “en ningún caso la distancia deberá ser inferior a 3 km para no producir molestias a la población ni superar los 10 km. Desde el núcleo urbano”

Davant aquestes afirmacions difamatòries contra els regidors d’EUPV-ERPV, el grup d’ esquerres ha pogut constatar que “el plec sí inclou aquella clàusula que ja denunciaren i que, per tant, la Sra. Loreto Mallol, ha mentit descaradament sobre el procés de contractació d’ Abornasa”.

Vicent Selva, regidor d’ EUPV-ERPV ha assenyalat que “és una autèntica vergonya que el Partit Popular i l’equip de govern mentisquen d’ eixa manera i de forma pública, intentant desprestigiar el treball d’un grup –ha remarcat Selva- que treballa honestament pel be dels crevillentins, sense mentir, com sí ho fa, constantment, el Partit Popular, mentint amb qüestions de contractes, com Jarditec o Abornasa, mentint sobre l’ existència d’ amiant en la nau de la Imperial o sobre l’ exagerat sou de l’ alcalde. Unes mentides que, per tant, demostren incompetència o incapacitat i desconeixement”.

Així, EUPV-ERPV ha assenyalat que es necessari una rectificació per part de la portaveu del PP, demanant disculpes per les falses acusacions als regidors d’ EUPV-ERPV i diguent la veritat sobre la contractació d’ Abornasa.

Comparteix

Icona de pantalla completa