Diari La Veu del País Valencià
La tasca de Govern del PP ha sigut nefasta

Quico Fernández: “La tasca de Govern del Partit Popular ha sigut nefasta”

Hem de reconeixer a Alfredo Castelló que alguna cosa si que ha fet bé, sols faltava que estigueren quasi 8 anys i no haguera fet restot i la quantitat de diners extra pressupostarisque ha tingut, el major finançament del municipi des de la democràcia.

Esta ciutat no destaca per el deute que té, si no per les millores socials aconseguides i assolides durant els diferents governs com pot ser la protecciosocial, una cosa que és dificil trencar però que s que s’està intentant disminuir poc a poc i que s’esta debaluant per moments.

El problema es que no tenim que parlar de l’estat del municipi si no dels ciutadans d’aquest municipi, devem parlar de persones per damunt d’ideologies, partits i territoris.

Castellò, no sabem en qui se relaciona però la gent del carrer ho està passant malament. La visió de Compromís és molt diferent de la visió del Partit Popular la gent està molt desesperada i la gent no enten com pot estar com està la ciutat. Pareix com si Alfredo Castelló parlara d’un altra ciutat, d’un món paral·lel.

Podem afirmar que la ciutadania està pitjor que fa 10 nys i molt pitjor que fa un any., molts han perdut el treball i altres estan patint retallades que fan que els diners no arriben als ciutadans i el consum decaiga. Som més de 7000 parats al municipi, açò si que definix al municipi estem per damunt de les mitjanes autonómiques i estatals. Les desigualtats han augmentat per a escoltar un discurs tan triunfalista com el que ha fet el senyor Castelló.

En lloc de parlar d’infraestructures fetes deuriem de parlar perque no s’han acabats els poligons industrials del municipi, perque estan buits i quin va a ser el seu futur. Van prometre 30.000 llocs de treball i sols s’han cobert 100. Castelló ha tingut la oportunitat com a Diputat d’apostra als presuspostos de la Generalitat la finalització del desdoble de la carretera de la 4ª Planta i no ha realitzat cap gestió per a fer-ho. Això estrangula cada volta més al sector industrial del nostre municipi. Que haguera passat si Parc Sagunt I, no parlem del II, s’haguera acabat amb temps i forma? les empreses del poligon de Saragossa estarien ací.

El Partit Popular ésincapaç d’assumir responsabilitats polítiques, ni assumir unes responsabiltats de govern que miren per els ciutadans i ciutadanes.

L’oposició ha obligat al Partit Popular a fer un Pla d’Ocupació en la que no s’ha pogut donar feina a tota la gent que teniem pensat perque el Partit Popular ha impossat 1.100.000 euros, les mateixes que ens servirien per reduir l’IBI, en partides que no generen llocs de treball. La tasca de Govern del Partit Popular ha sigut nefasta.

Però parlem també de salut, que afecta a tots els ciutadans i ciutadanes visquen on visquen, el govern ha signat un conveni amb LAFARGE que dinamita la muntanya i el bosc més proper al nostre municipi i vostés estan en connivència amb la Generalitat per a deixar crear RSU en les Cimenteres, amb l’aport de contaminació, que segons els estudis, tirarà al nostre municipi.

En quant a Salut i Treball, que és el que li precupa a la ciutadania vostés han suspés.

Seria millor per a la ciutat que deixaren la política i és dedicaren als seus oficis professionals. No han sabut acabr les obres iniciades en els diferents plans E, Confiança, etc, que han hagut en el nostre municipi durant la pasada legislatura i esta. Les obres inacabades superen els milions d’euros i no hi hagut cap nova inversió durant aquest any. Totes les obres estan inacabades pasant per el carrer major fins el parking de doctor palos, el centre de recepció del Castell, la font de la rotonda del pais vslencia. Actuacions tant importants com barri la marina i san jose s’han retrasat siguent un incomodo per als veins i la finalitzacio del carrer valencia encara esta pendent d’un suplement de crèdir. I damunt observem com la Generalitat, que continua marginat-nos, inverteix 30 milions d’euros en la Nau quan no és ni seua.

En quant a la gestió en cultura i festes han convertit aquesta ciutat en un poblet ja que ha nabaixat la qualitat de totes dos. La llengua l’han arraconat sense cumplir les normes d’ús de l’Ajuntament. Promoció Económica no té resultats destacables, el Turisme ho fan les associacions o empresaris paral·lelament amb les institucions. La gestió de Personal podem destacar Auditoria de productivitats, inspecció de treball de la Universitat Popular, catàleg de llocs de treballs que costà 60.000 euros en un caixò, contractació socorristes.

Per parlar d’Igualtat tenim el banc d’aliments que arriba tard i mal, i l’espera que Esperanza Sin Fronteras retorne els diners que ens deu. Joventut amb una programació que incompleix les normes d’ús dels Casals Joves, en Educació la mancança de força política per tal de poder acabar les infraestructures educatives de Joaquin Rodrigo, Villar Palasí i l’Institut número 5.

En definitiva una gestió municipal molt deficient i amb problemes molt greus.

Quico Fernandez: “estem patint retalls en educació, en sanitat i en les nostres llibertats individuals. Necessitem recuperar la ilusió i l’esperança de que algún món diferent es possible i és possible fer una política diferent i això es vore molt prompte en les institucions i podrem fer feliç a la gent”.

COMPROMÍS per Sagunt

Comparteix

Icona de pantalla completa