Diari La Veu del País Valencià
Som i Estem presenta a Almussafes ‘Zapping’
Donatiu de 3€ per a disfrutar com a públic protagonista de la gravació d’un programa de televisió

L’Associació de Discapacitats Físics i Psíquics Som i Estem representarà, divendres que ve dia 22 en la localitat d’Almussafes, el seu últim muntatge teatral, en el que han invertit nombroses hores d’assajos. Entrada donatiu de 3€ per a presenciar, en el Centre Cultural d’Almussafes, la gravació en directe d’un programa de televisió imaginari que, amb el nom de Zapping, convertirà l’escenari en un plató televisiu en què els concursants mostraran tot el seu potencial i els espectadors que ocupen el pati de butaques exerciran de públic actiu.

Tot preparat per a presentar, a partir de les 22.30 hores d’este divendres dia 22 en el Centre Cultural d’Almussafes, l’última producció escènica de l’Associació de persones amb discapacitat Som i Estem.

Després de la representació de l’obra Zapping, el passat 20 de novembre a Benifaió, ha arribat el moment de disfrutar de la peça a Almussafes, ja que Som i Estem, associació constituïda l’any 2005, està present en tres municipis, Almussafes, Benifaió i també Sollana, localitat en què també s’escenificarà el muntatge teatral pròximament.

En Zapping, un total de 14 actors i actrius mostraran en escena el treball desenrotllat durant els últims mesos en el taller escola de teatre que l’entitat celebra tots els dijous i el professor del qual, president de l’Associació teatral La Fera d’Almussafes, Fernando Tébar, exercirà la direcció de l’espectacle, a més d’interpretar a un dels personatges de l’obra.

Entre els protagonistes, que es convertiran durant la nit en concursants del programa, molts usuaris del centre afectats directament o indirectament per algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial.

L’entrada donatiu, fixada en tan sols 3€, es pot adquirir en la botiga d’Almussafes Herbodietética Prats durant el seu horari d’obertura al públic, així com el mateix divendres, abans de l’inici de l’espectacle.

Comparteix

Icona de pantalla completa