Diari La Veu del País Valencià
Morera: L’anul·lació Porxinos demostra fracàs de cultura del ‘pelotasso’ del PP
El portaveu de Compromís en Les Corts, Enric Morera, considera que l’anul·lació del pla de Porxinos, “demostra el gran fracàs de la cultura del ‘pelotasso’ del PP, del qual els resultats econòmics i socials són més que evidents en l’actualitat”.

Morera s’ha pronunciat així després de conèixer que la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia ha estimat un recurs de la plataforma Salvem Porxinos (Riba-roja de Túria) i, d’acord amb el criteri més recent del Suprem, ha anul·lat el PAI del mateix nom que anteriorment havia avalat.

“La justícia ha deixat clar que la Generalitat ha prevalgut l’urbanisme destructiu i que s’ha actuat fora de la llei, per la qual cosa celebrem la fallada del TSJCV contra el projecte de Porxinos”, ha afirmat.

Segons Morera, “cal recordar que l’atrocitat de Porxinos es va produir sota el mandat d’Esteban González Pons com a conseller de Territori i Habitatge i llegint la sentència, s’aprecia que s’han comès nombroses irregularitats de les quals deuria donar algunes explicacions públiques per les seues actuacions, anul·lades ara per la justícia”.

Morera ha felicitat la plataforma Salvem Porxinos, per “la seua tenacitat i per mantenir-se fermes en la defensa del nostre territori, enfront dels ‘pelotassos’ afavorits o defensats per polítics com Camps, Blasco o González Pons”.

Comparteix

Icona de pantalla completa