Diari La Veu del País Valencià
Almussafes: Visita guiada al Palau de les Arts Reina Sofía
La regidoria de la Tercera Edat organitza una visita guiada al Palau de les Arts coincidint amb l’estrena de la peça operística

A les 10 del matí de hui dilluns 25 de gener, el consistori d’Almussafes ha obert el termini per a la inscripció dels jubilats i pensionistes a la visita guiada al Palau de les Arts Reina Sofía de València, dimecres que ve 17 de febrer. Les 48 places oferides des de la Regidoria de la Tercera Edat amb un preu públic de 10 euros per persona s’han esgotat en pocs minuts. L’eixida amb què es reprén el programa d’eixides anuals dirigides a este col•lectiu compta amb l’atractiu que els excursionistes tindran la possibilitat de visionar part l’assaig de l’òpera Aida, la primera representació de la qual en l’edifici tindrà lloc el 25 de febrer.

La consergeria del Centre Cultural d’Almussafes ha iniciat, a les 10 hores de hui dilluns dia 25, les inscripcions per a visitar, durant la vesprada de dimecres que ve 17 de febrer, el Palau de les Arts Reina Sofía de València. Pocs minuts després, les 48 places oferides per a esta eixida cultural s’han completat quasi en la seua totalitat, ja que en estos moments tan sols resta una disponible.

Els 48 jubilats i pensionistes participants abonaran un import públic de 10 euros per la seua inscripció en esta activitat, per a la que l’ajuntament noliejarà un autobús que partirà des de l’esplanada del Centre Cultural al migdia, per a iniciar la visita guiada al palau a les 3 de la vesprada.

La regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, valora de manera molt positiva este resultat, al considerar-lo simptomàtic de “la bona elecció de l’activitat programada, que a més d’incloure un passeig guiat per tot el majestuós edifici, invita els participants a disfrutar de part de l’assaig en directe de l’òpera Aida, de Giuseppe Verdi, des de la cridada Llotja de la Reina”.

Aida, òpera en quatre actes amb música de Giuseppe Verdi i llibret en italià d’Antonio Ghislanzoni, va ser estrenada en el Teatre d’Òpera del Kediv en El Caire el 24 de desembre de 1871 i apareix com la número 13 en la llista d’Operava’s de les òperes més representades en tot el món. En el Reina Sofía s’escenificarà els dies 25 i 28 de febrer i el 2, 5 i 9 de març.

Comparteix

Icona de pantalla completa