Vol-Ras tria Almussafes per a la seua despedida

26 gener 2016 01:00h
La companyia oferirà este divendres el seu últim espectacle “Da Capo” en el Centre Cultural d'Almussafes

Encara que Vol-Ras, creada a Barcelona l'any 1980 i una de les companyies pioneres en l'estat espanyol del teatre gestual, ha escenificat en l'escenari del teatre d'Almussafes moltes de les seues produccions, la cita teatral de divendres que ve 29 de gener serà, sens dubte, la més emotiva.

Després de 35 anys de trajectòria, més de 4.000 funcions i més de dos milions d'espectadors, Joan Segalés i Joan Faneca, directors de la companyia, es despediran de la seua aventura teatral enfront del públic almussafeny amb l'escenificació de la seua última obra “Da Capo”.

Entrades a la venda a  5 euros per a convertir-se en espectadors d'excepció d'este últim muntatge amb què Vol–Ras tanca el teló.

La precisió tècnica en els moviments, la varietat de recursos humorístics, el rigor i la subtilesa interpretativa i una posada en escena acurada, són les bases sobre les quals la companyia ha creat, durant els seus 35 anys de trajectòria, un estil propi en l'elaboració d'espectacles que els ha erigit en referent en el teatre gestual i de l'humor.

“Da Capo” és l'última de les seues 17 creacions escèniques, totes elles úniques i originals i amb un humor enginyós i imprevisible que els ha obert, en nombroses ocasions, les portes de la televisió, amb la seua participació en programes com a Noche de Fiesta i Insòlit i també en sèries de televisió, com la telenovel•la Cor de la Ciutat, produïda i emesa per la Televisió de Catalunya.
 

Joan Segalés i Joan Faneca, directors de la companyia i actors protagonistes de la mateixa, han recorregut un llarg camí en el món de l'espectacle que arriba al seu fi amb l'obra “Da Capo”, inspirada en Fellini i en John Cage i en la vida del teatre i dels músics.

A les 22.30 hores de divendres que ve dia 29, l'escenari del Centre Cultural d'Almussafes obrirà el seu teló per a estos dos grans de l'escena, que van iniciar el seu camí amb el muntatge “Cavallet d'il•lusions” l’any 1980, coincidint amb el llançament de Vol-Ras.

Els espectadors que vullguen compartir la despedida oficial de la companyia a Almussafes poden adquirir les seues entrades per Internet en www.reservaentradas.com o personalment en la taquilla del Centre Cultural.

next