Diari La Veu del País Valencià
Almussafes conclou amb èxit el taller de doblatge per a jóvens
Nou veïns participen en el programa formatiu de la Diputació de València

Dilluns passat 1 de febrer, de 17 a 19.30 hores, l’edifici de l’Arrossera, seu del Centre d’Informació Juvenil d’Almussafes, va acollir un taller de doblatge per a jóvens, entre els 14 i els 30 anys d’edat. Emmarcat en la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, l’oferta formativa es va oferir gratuïtament al grup de nou participants que finalment es van inscriure en l’activitat. Este curs se suma a l’extens programa de formació per a jóvens que anualment es convoca des de la Regidoria de Joventut de l’ajuntament.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Almussafes va concloure amb èxit el taller de doblatge, dirigit al col·lectiu de jóvens de la localitat amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys d’edat, que es va impartir el passat 1 de febrer en l’edifici de l’Arrosera.

La duració del programa formatiu, organitzat pel propi consistori d’Almussafes i sufragat des de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, es va establir en dos hores i mitja.

Un total de nou jóvens van participar activament en esta divertida proposta en què els no professionals del sector van tindre la possibilitat de disfrutar dels seus primers contactes amb la tècnica del doblatge en una sessió exclusivament pràctica. “El doblatge de fragments de pel·lícules de ficció, de documentals i de dibuixos animats va suposar un gran atractiu per a tots els participants”, comenta l’edil de Joventut, Davinia Calataiud.

Francesc Fenollosa, professional de la Unitat de Normalització Lingüística de l’esmentat organisme autonòmic, va impartir el taller que es va plantejar amb una dificultat progressiva de menor a major complexitat i que va tindre una resposta molt positiva per part dels alumnes.

Comparteix

Icona de pantalla completa