Diari La Veu del País Valencià
Almussafes – Finals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual
Luis de la Vega, Jose de Moixent i Juan d’Almussafes, campions del 4 i mig disputat a Almussafes

El club de Pilota Valenciana d’Almussafes s’enorgullix de comptar amb dos dels seus jugadors com a vencedors de la competició de frontó

Cap al migdia de diumenge passat 21 de febrer, el frontó del poliesportiu d’Almussafes va acollir les finals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual al 4 i mig, en les seues tres categories a competició. Després de quatre setmanes de competició, el públic almussafense va ser testimoni directe de la qualitat de joc de què van fer gala els jugadors d’elit classificats per a la fase final d’esta primera edició del campionat de la modalitat del 4 i mig de frontó.

Tal com s’ha relatat des de la pròpia Federació de Pilota Valenciana, la prova final la va obrir la categoria de plata, en la que es van enfrontar els jugadors Jose de Moixent i Carlos de Beniparrell, en una bonica partida en què ambdós contendents van mostrar jugades de gran nivell i la seua projecció esportiva dins de l’especialitat. La partida es va resoldre per un clar resultat a favor del de Moixent que es va imposar per 32 a 20.

El matí de competició en les instal·lacions esportives d’Almussafes va continuar amb la partida de la màxima categoria, que va reunir als pilotaris Alejandro de Paterna i Luis de la Vega d’Almussafes. En esta final, el campió individual va estar quasi en tot moment per darrere del marcador, com a conseqüència de la força del joc desplegat per de la Vega, “sempre agressiu amb les dos mans i molt resolutiu en els moments claus”. Finalment, Luis es va imposar per 32 a 24 davant del seu públic, entre el qual es trobava el president i socis del Club de Pilota d’Almussafes.

L’última final del matí, la de la tercera categoria, la van disputar Edu Febrero i Juan Galán, vencent el segon, jugador del club local, amb idèntic resultat en el marcador que la final de primera, per 32 a 24.

La matinal de pilota es va clausurar amb una menjar popular de germandat, gentilesa del club d’Almussafes, a la que van assistir tots els presents en les finals. Prèviament es va procedir a l’entrega dels trofeus als campions, de la mà de Teòfil Fito, alcalde de Moixent, Salvador Masaroca, alcalde de Beniparrell, Pau Bosch, regidor d’Esports d’Almussafes, José Mora, regidor d’Esports de Paterna, Fernando Oliveros, edil d’Esports de Godella, Jose Ventura, president del Club de Pilota d’Almussafes i Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa