La Mig Camí d'Almussafes exalta els seus protagonistes del 2016

23 febrer 2016 01:00h
La comissió fallera Mig Camí d'Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, l'exaltació oficial dels seus màxims representants per al 2016. Mariví Chinchilla ha sigut presentada, per segon any consecutiu, com a Fallera Major de la comissió, igual que Yuri Martínez, qui el passat any ja va ostentar el càrrec de President Infantil. Ambdós van disfrutar de dos actes públics en el seu honor, en el que van estar acompanyats per les Regines, familiars, amics i falles i entitats invitades.
 
La sala d'actes del Centre Cultural va ser l'escenari de sengles actes d'exaltació del sext exercici faller que viu esta jove entitat, constituïda durant l'any 2010. El president de la comissió fallera - la tercera fundada a Almussafes -, Francisco Torralba Mínguez, i el president infantil, Yuri Martínez, van abrigar la Fallera Major al seu dia gran, celebrat durant la vetlada del dissabte 20 de febrer. Així mateix, el diumenge 21, la comissió infantil al complet va honrar a qui, per segon any consecutiu, repetix com a President Infantil de la comissió.
 
Ambdós presentacions falleres van destacar per la seua originalitat. En este sentit, la presentació oficial de la Fallera Major, Mariví Chinchilla, esposa del president de l'entitat, va incloure tres balls representatius de països que han aconseguit declarar-los com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Per la seua banda, l'acte d'exaltació del president Infantil va incorporar un espectacle teatral amb una versió adaptada a Almussafes de la Volta al món en 80 dies de Willy Fog.
 
Les dos exaltacions falleres van comptar amb un nombrós públic assistent, entre el qual es trobava l'alcalde, Toni González, el qual va agrair públicament la col·laboració de la Falla Mig Camí en els actes festius organitzats des de l'Ajuntament d'Almussafes, i la reina de les Festes, Erika Vendrell, així com comissions falleres i associacions invitades. La Junta Local Fallera també va acompanyar les protagonistes de la festa en sengles vetlades, clausurades amb el cant en directe pel faller de la comissió, Carlos García, de l'Himne de València.

  
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next