Diari La Veu del País Valencià
Esportiu Agility Almussafes a Biar
Esportiu Agility Almussafes arreplega a Biar més de la meitat dels podis en joc

L’entitat aconsegueix vuit de les quinze victòries possibles en el campionat organitzat per l’Associació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana

L’associació almussafenya dedicada a l’ensinistrament caní continua imparable el seu camí. El passat diumenge 6 de març, en la prova puntuable desenvolupada a Biar, va aconseguir vuit victòries de les quinze possibles i va pujar a tots els podis disputats, la qual cosa confirma l’alt nivell en el qual es troba. Els seus membres es preparen ara per a la següent concentració, la que se celebrarà el pròxim mes d’abril en la localitat de Mutxamel.

Ahir diumenge 6 de març setanta-dos equips van participar en la setena prova puntuable d’agility de l’Associació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana (ADACV), convocatòria que es va celebrar en l’antic camp de futbol de Biar, en la província d’Alacant. Durant la jornada, els representants d’Almussafes van aconseguir vuit victòries en els quinze podis disputats, a raó de tres podis per cadascuna de les cinc categories en competició, i van conquistar medalles en totes les categories i nivells.

En categoria maxi nivell II, el vencedor va ser Alejandro Aguado i el seu gos Jack. En categoria midi, Eva Grau i Liss es van proclamar guanyadores, quedant en tercera posició Alejandro Aguado i Loly. En categoria mini nivell II, Almussafes va fer triplet, aconseguint omplir de roig tot el calaix, el color de l’equipatge almussafeny. Concretament, el primer lloc se’l va portar l’equip format per Isabel Gimeno i Pichu, el segon Noelia Gimeno i Hitman i el tercer ho van aconseguir Nacho Jordán i la seua gossa Sweet.

Pel que fa a la categoria maxi nivell III, Jose Peris i el seu ca Thor es van quedar a un pas de la victòria amb un merescut segon lloc i, finalment, en la categoria mini nivell III, Isabel Gimeno i Twix no van trobar rival i es van adjudicar la medalla d’or. La jutgessa de l’esdeveniment, Ana Alegre, va establir les pistes en les quals es van enfrontar els participants, que es van disputar sense cap incident encara que amb el vent i el fred com a companys de viatge.

“Amb aquestes classificacions, EAA va obtenir podis en totes les categories i nivells que hi havia en joc, demostrant que va imparable aquesta temporada. Esperem que els d’Almussafes seguisquen amb aquestes victòries en la recta final de la mateixa i, si cap, millore els resultats en la pròxima prova, que tindrà lloc a Mutxamel”, assenyala Arcadio Andrés, Secretari de l’entitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa