Alzira acull una trobada empesarial que busca crear oprotunitats entres els assistents

'Enrédate Alzira' va dirigit tant a empresaris com a emprenedors que estan plantejant-se engegar un negoci
15 juny 2013 01:00h
Divendres 21 de juny, a les instal·lacions de la Casa de la Cultura d'Alzira, se celebrarà 'Enrédate Alzira', una trobada empresarial organitzada per diferents organismes i entitats de promoció econòmica de les comarques centrals que busca fomentar la cultura empresarial i crear sinergies i oportunitats entre els assistents.

Per a açò, més de 30 entitats han treballat coordinadament en l'organització d'un esdeveniment que inclou: huit tallers d'aprenentatge de diferents temàtiques, un plenari, una zona de 'networking' empresarial, una activitat de 'speednetworking' i una àrea destinada a donar espai a les entitats de suport a l'emprenedor.

Amb la col·laboració dels quasi 30 ponents, s'abordaran temes com oportunitats empresarials, tendències, cooperatives, autònoms, etc.

L’àmbit d’actuació geogràfic de 'Enrédate Alzira', comprén principalment les comarques de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, La Costera i Canal de Navarrés; i és el segon esdeveniment 'Enrédate' celebrat en les comarques centrals. L'esdeveniment es va realitzar, anteriorment, a Xàtiva i per la Xarxa CEEI del País Valencià i IVACE en ciutats com Alcoi, Alacant, Castelló i Elx.

La informació sobre els diferents tallers, activitats i ponents ja estan disponibles en la web per a totes aquelles persones que vulguen inscriure's de manera totalment gratuïta.
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next