Diari La Veu del País Valencià
Conclouen les obres de reforma de l’edifici de la Policia Local d’Almussafes
L’Ajuntament de la localitat ha invertit 33.000 € en la intervenció, que incloïa la renovació del sistema informàtic i de l’equipatge dels agents

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Almussafes ha emprès en l’últim mes les labors de reforma de les instal·lacions que acullen el treball de la Policia Local, situades en el carrer València. Encara que el canvi és visible des de l’exterior gràcies al repintat de la façana, la reparació de diverses esquerdes i la substitució de la porta del garatge, també s’ha actuat a l’interior amb la redistribució de l’espai, la col·locació d’armaris de paret, la renovació del sistema informàtic i la modernització del vestuari dels agents. En total, el consistori ha invertit 33.000 €.

Les dependències de la Policia Local d’Almussafes estrenen imatge. Les obres de reforma realitzades en la infraestructura amb l’objectiu de millorar i modernitzar les instal·lacions acaben de concloure. El consistori municipal de la localitat ha invertit un total de 33.000 € en la intervenció, els resultats de la qual són visibles en la pròpia façana de l’edifici.

“Gràcies a aquesta actuació urbanística els agents podran desenvolupar el seu treball amb millors condicions i açò, evidentment, redundarà en una millor qualitat del servei que ofereixen als ciutadans”, destaca el regidor de Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano, qui avança que “durant la legislatura anem a iniciar diverses campanyes de conscienciació dirigides a escolars i veïns en general”.

La part exterior ha sigut pintada íntegrament i s’han eliminat les esquerdes i humitats aparegudes en els últims temps. A més, s’ha substituït l’entrada del garatge. Pel que fa a la part interior, s’ha actuat sobre els problemes d’humitat existents, s’ha redistribuït l’espai dels diferents departaments que integren l’àrea de seguretat ciutadana municipal, incorporat armaris de paret i ampliat i cobert el pati per a protegir adequadament la flota motoritzada. Per a completar la intervenció, s’ha procedit a renovar tot el sistema informàtic i el vestuari dels 26 agents i oficials que integren actualment la plantilla.

Comparteix

Icona de pantalla completa