Diari La Veu del País Valencià
Concentració a Xàtiva en defensa dels Serveis Públics
La Plataforma ciutadana en defensa dels Serveis Públics de la Costera-La Canal convoca demá una concentració a Xàtiva .

La Plataforma fa una crida a tota la ciutadania de Xàtiva i la comarca perquè isca al carrer el dia 20 a les 19’30 hores enfront de l’Ajuntament de Xàtiva en el día en que es va aprovar la LOMQUE i es va a suspendre l’Educació pública per la qual tant s’ha lluitat.

Segons Isabel Abolafio, portaveu de la Plataforma, “les raons son evidents ja que esta llei es un atac a l’escola pública, laica i de qualitat que tots i totes desitjem “

La portaveu insisteix en que “a Xàtiva hi han menys professorat de pedagogia terapèutica, de logopèdia i de recolzament per a l’aprenentatge de l’anglés.

Els centres pateixen els impagament de les despeses de funcionament i també ratios excesius que permeten clavar fins a 30 alumnes a Ed. Infantil i Ed. Primària, 36 a Ed. Secundària i 42 a Batxillerat dins de la mateixa aula. Siguen pendents les reformes que precisen centres com La Costera, el Attilio Bruschetti i el Pla de la Mesquita.”

Per als membres de la Plataforma “volen fer una escola autoritaria i sense participación eliminant el poder decisori al Consell Escolar dels Centres i sense ningú respecte a la nostra llengua”

Pero aixó esperem, segons diu Isabel Abolafio “la participació en aquesta convocatòria de tota la ciutadania així com els partits polítics de l’oposició , Sindicats , AMPAS, organitzacions d’estudiants i de dones. Tots el que vulgan manifestar el seu rebuig explÍcit a les polítiques de retallada dels Serveis Públics que no protegeixen a les persones sino als bancs.”

Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de La Costera i La Canal

Comparteix

Icona de pantalla completa