Diari La Veu del País Valencià
Les promeses del PP en matèria esportiva no s’han complit

COMPROMÍS DENUNCIA ELS INCOMPLIMENTS DEL PP EN MATÈRIA D’INSTAL·LACIONS ESPORTIVES


Per a Compromís per Crevillent l’anunci de la realització del projecte del camp de futbol 8 de gespa no és més que un pegat que sols solucionarà de manera parcial els problemes que pateixen els i les esportites de la localitat.

Fa anys que Crevillent té una manca total d’infraestructures esportives, sent aquesta determinant a l’hora de poder desenvolupar les diferents disciplines esportives. A més, les instal·lacions de les qual disposen en moltes ocasions estan deteriorades i fetes malbé, la qual cosa encara agreuja més la situació.

Hem anat veient com les promeses del Partit Popular no s’han complert en materia d’esports com pot ser, per exemple, el cas del projecte de la Ciutat esportiva Nord Clara Campoamor. Un projecte del que mai més em sabut res en quant se’ns va prometre una i altra vegada i es va publicitar de manera electoralista però sense cap intenció més.

Per a la regidora ecosocialista, Aitana Mas, “el problema principal és la manca d’una planificació per part del regidor d’esports, que es limita a assistir a la reunió mensual on ni tan sols és capaç d’informar dels distints assumptes que porta a terme. I a més, som dels pocs pobles de quasi 30.000 habitants que sols té un camp de gespa”

Aitana Mas manifesta que “un camp de futbol 8 es queda menut com a solució” i apunta que “haguera estat una solució més adequada acondicionar el camp de futbol de terra de la zona alta del anexe amb gespa i millorar la pista d’atletisme que l’envolta i així poder tindre un camp de futbol 11 que alhora podria ser 2 camps de futbol 8”.

El projecte que contemplava el camp de gespa artificial en la Ciutat Esportiva Nord estava subvencionat per la Generalitat però al estar aquesta en banca rota, saquejada pels propi Partit Popular al llarg de quasi 20 anys ha anat ajornant-se. Una volta la Generalitat va dir que el camp de gespa no es podia fer per l’orientació del mateix va ser el propi Alcalde qui es va comprometre amb els esportistes a que es faria dels diners de l’Ajuntament, però d’això mai més s’ha sabut res. No és excusa la crisi econòmica tampoc ja que es podria fer des de l’Ajuntament un pla d’inversions en instal·lacions plurianual on es recolliren totes les necessitats i prioritats que té la nostra localitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa