Diari La Veu del País Valencià
Aprofitament d’espais del nostre poble infrautilitzats
Vinaròs compta ara mateix amb un únic espai de conferències i xerrades, com és la sala d’actes de la Biblioteca Municipal, amb una infraestructura adaptada a les exigències actuals, és a dir, amb una instal.lació fixa de projector multimèdia , connexions a ordinador i altaveus a la sala. Des d’ ESQUERRA REPUBLICANA DEL PAÍS VALENCIÀ de Vinaròs amb ELS VERDS, entenem que és una instal.lació , amb 120 persones d’aforament, absolutament insuficient per a una població activa i inquieta com la de Vinaròs, amb 28.000 habitants.

És per això que, amb data 25 de novembre, el grup municipal ESQUERRA hem sol.licitat, per registre d’entrada, que la sala d’actes de la Casa de la Cultura, al carrer Llibertat, on tenen sèu el CEFIRE, depenent de la Conselleria d’Educació, i l’Arxiu Històric Municipal, que depèn de l’Ajuntament, siga acondicionat amb la mateixa infraestructura de què disposa la Biblioteca municipal, sobretot en la infraestructura multimèdia fixa d’acord amb les possibilitats de l’espai (projector fixe al sostre, i connexions per a ordinadors, així com instal.lació de so).

Per al Grup Municipal ESQUERRA, format per la coalició d’Esquerra Republicana I Els Verds del País Valencià, Vinaròs necessita que es recupere dignament la Sala d’Actes de la Casa de la Cultura,que s’adapte als requisits tècnics per a conferències, xerrades o reunions. Al mateix temps, demanem una mínima inversió per tal de millorar la seguretat d’aquest edifici i la instal.lació de sistemes d’alarma donada la vàlua del que conté. Aquesta inversió hauria de ser compartida per les dos administracions que gaudeixen de l’espai.

ESQUERRA REPUBLICANA DE VINARÒS / ELS VERDS creem en l’aprofitament d’espais del nostre poble infrautilitzats que a mig termini poden suposar una gran inversió cívica a més d’un estalvi per als vinarossencs i vinarossenques. Tinguem en compte aquesta dada: amortitzaríem la inversió a la Casa de Cultura tan sols amb el que l’Ajuntament paga per dues conferències al Centre de Coneixement Vinalab.

ESQUERRA REPUBLICANA DE VINARÒS / ELS VERDS

Comparteix

Icona de pantalla completa