Diari La Veu del País Valencià
L’Associació de Donants de Sang inaugura una exposició de regals
L’Associació de Donants de Sang inaugura una exposició de regals donats per comerços de la ciutat

Un any més, l’Associació de Donants de Sang de Sueca ha inaugurat l’exposició en què mostren tots els regals que empreses i comerços de la ciutat han oferit per a ser sortejats entre els donants al finalitzar l’any. A l’acte, que va tindre lloc divendres passat, van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Sanitat, Josefa Juan; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la festera major, Ana Belén Ortells, i la seua cort d’honor; els regidors, Raúl Pla i Lucas Ferrando; així com representants de diferents associacions del municipi.

La presidenta de l’Associació de Donants de Sang, Manuela Godoy, i el coordinador, José Baldoví, van donar la benvinguda a tots els assistents i van tindre paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, pel suport que sempre ha brindat a l’associació, i per als comerços de Sueca que havien col·laborat. “Un any més, ens reunim per a celebrar una de les causes més importants que poden existir, com és la donació de sang; perquè si no hi ha sang, no hi ha vida. Enguany s’ha notat una poca la crisi, com és normal; així que el nostre agraïment principal per a totes les empreses i comerços que han col·laborat”, va assenyalar Godoy. “Com tots els anys, estem ací per a inaugurar esta exposició; però ja sabeu tot el treball que implica el poder arribar a este dia. La meua enhorabona als organitzadors i responsables de l’Associació”, va afirmar la regidora de Sanitat, la doctora Josefa Juan. “Donar sang és el millor regal que li podem fer a una persona anònima, perquè es dóna vida. Nosaltres ens hem de felicitar perquè Sueca és un dels pobles de la Comunitat Valenciana que té millor rànquing en donació de sang. Gran part d’este mèrit és de Manuela i José, els responsbles del Centre de Donació de Sang de Sueca, i també de tots els donants que acudixen, el primer dilluns de cada mes, al Consell Agrari a donar”, va afirmar el regidor de Festes, Dimas Vázquez. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va remarcar la importància d’actes com este, “estem vivint una època molt difícil, cada vegada tenim menys diners però, no obstant això, cada vegada mostrem més solidaritat. I és fonamental donar sang perquè amb ella se salven vides. Este acte que celebrem hui s’ha convertit ja en un costum i en una tradició en Sueca que no podem perdre”.

Dijous que ve, 12 de desembre, en el Centre de Salut de Sueca tindrà lloc una marató de donació de sang, així com el sorteig dels regals que conformen l’exposició entre tots els donants.

Comparteix

Icona de pantalla completa