Diari La Veu del País Valencià
El PP rebutja que Camps i Barberá expliquen en Les Corts les seues relacions amb Nóos
EFE / València

La iniciativa, presentada per Esquerra Unida, ha sigut debatuda hui en la comissió parlamentària de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat, on ha comptat amb el suport tant del grup socialista com de Compromís, i amb el vot en contra del PP.

El diputat d’EU, Ignacio Blanco, ha defensat que tant Camps com Barberá donen explicacions en Les Corts doncs, al seu judici, “van ser els padrins polítics d’Iñaki Urdagarin per a fer negocis suposadament il·legals, que han costat més de quatre milions als valencians”, a través de convenis amb l’Institut Nóos.

Blanco ha assegurat que la societat valenciana “mereix respostes clares i concretes” que ni Camps ni Barberá volen donar, i “exigeix que es depuren totes les responsabilitats per aquest cas”, tant les penals, que depuraran els tribunals, com les polítiques que, segons ha dit, són “evidents”.

El diputat popular Eduardo Ovejero ha afirmat que l’assumpte està sent valorat “on correspon”, ha demanat que es deixe treballar a la justícia i ha criticat la presentació d’iniciatives com aquesta que, en la seua opinió, “solament serveixen per al marasme i la mala imatge dels polítics davant els ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa