Alaquàs posa en marxa un projecte d’horts urbans ecològics

La iniciativa comptarà en aquesta primera fase amb 63 parcel·les per a persones aturades, persones majors i col·lectius locals

RedactaVeu / Alaquàs

El Bloc-Els Verds d’Alaquàs celebra que la seua proposta d'horts urbans veja la llum després d'aprovar-se per unanimitat al ple del gener de 2012. La proposta de creació d’una xarxa d’horts urbans a Alaquàs era un compromís electoral de la coalició, i va formar part dels acords del pacte d’investidura signat amb l’equip de govern.

El projecte d’horts urbans comptarà en aquesta primera fase amb 63 parcel·les, situades junt a les instal·lacions esportives del Terç, i és el resultat del treball d’una comissió composada per tots els grups polítics, tècnics municipals i col·lectius sensibilitzats amb el tema, que han estat treballant els últims mesos per a la seua posada en marxa, tal i com es recollia a la moció presentada el seu dia pel Bloc-Els Verds d’Alaquàs.

Per al portaveu del Bloc-Els Verds, Vicent Forment, cal remarcar el caràcter social que té el projecte. En aquest sentit, els horts que es posaran a disposició dels veïns i veïnes d'Alaquàs, seran adjudicats a persones aturades, persones majors, persones discapacitades i també per a entitats i col·lectius locals. Així mateix, l'horticultura sempre serà ecològica.
 

Forment demana seguir convertint espais urbans en horts per dotar tots els barris de nous pulmons verds, per aconseguir oxigenar la ciutat i crear una xarxa que esponge l'àrea urbana.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat