Diari La Veu del País Valencià
El curs 2013-14 comença el 9 de setembre en Infantil i Primària i el 16 en Secundària
Europa Press / València

Així figura en la proposta del calendari escolar del pròxim curs acadèmic 2013-2014 que ha fixat la Conselleria d’Educació. Aquesta planificació passarà per la Mesa Tècnica d’aquest dimecres, han comentat fonts del departament de Campanar.

Cal recordar que la Conselleria d’Educació avançarà per al pròxim curs la prova extraordinària de tots els ensenyaments, tradicionalment celebrada en el mes de setembre, a principis del mes de juliol.

A més, el primer curs dels cicles de Formació Professional començarà el 24 de setembre i acabarà el 20 de juny. Alhora, el segon curs es desenvoluparà des del 16 de setembre fins al 10 de juny.

El calendari escolar per al curs acadèmic 2013-14, també regula les activitats escolars en Ensenyaments Artístics, d’Idiomes i de Formació de Persones Adultes, que arrancaran el 23 de setembre i s’acabaran el 20 de juny.

Les activitats escolars lectives del curs 2013-2014 comportaran entre 849 i 862 hores en Infantil i Primària. En els dos primers cursos de Secundària tindran entre 1.010 i 1.025 hores lectives, a les quals s’afegiran dos hores més setmanals en tercer i quart curs.

Pel que fa als centres que impartisquen Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional ajustaran les seues hores lectives a allò establert en els reials decrets pels quals s’aproven els seus respectius títols.

Les activitats d’avaluació de l’alumnat del segon curs de Batxillerat es programaran en els centres, segons les necessitats derivades de la seua inscripció en les proves d’accés als estudis universitaris.

Pel que fa als conservatoris de Música i de Dansa, l’Escola Superior d’Art Dramàtic, les escoles d’Arts i Superiors de Disseny, les escoles oficials d’Idiomes i les escoles Superiors de Ceràmica s’ajustaran a allò establert en la normativa que regula els plans d’estudi que es troben en vigor.

Períodes de vacances

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 6 de gener, tots dos inclusivament, i les vacances de Pasqua, des del 17 al 28 d’abril, tots dos inclusivament.

D’altra banda, durant el curs escolar, seran festius i no lectius els següents dies: 9 d’octubre, dia del País Valencià; 1 de novembre, Dia de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Sant Josep i 1 de maig, Festa del Treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa