Diari La Veu del País Valencià
(EU): El judici entre Aerocas i l’exconcessionària ens pot costar 126 milions d’euros
RedactaVeu / Castelló

Marina Albiol, diputada d’EUPV, assegura que la societat valenciana no es pot permetre pagar 126 milions d’euros a una empresa privada per les errades escandaloses del Partit Popular. “Si la Generalitat Valenciana perd el judici que paguen el Partit Popular i els senyors Alberto i Carlos Fabra. A Castelló, necessitem els diners públics per a més educació i sanitat”.

La diputada recorda que el Consell es va negar a donar cap tipus d’informació sobre la marxa de les negociacions quan Esquerra Unida va preguntar en Les Corts Valencianes. “Tot el procés ha sigut absolutament opac, els ciutadans i ciutadanes tenen dret a saber que hi ha hagut darrere realment, perquè pot costar-li 126 milions d’euros de les sues butxaques”.

Albiol recorda que la seua formació política ja va denunciar el signament entre Aerocas i l’exconcessionària d’un contracte desastrós per a les arques públiques i que solament beneficiava el sector privat. “Tot perquè el Consell deixava fer i desfer a l’expresident de la Diputació de Castelló el que li donava la gana. Finalment el Consell va trencar aquest contracte i va ser denunciat per Aerocas. Ara, després d’unes negociacions de les quals ningú en sap res, arriba el judici. Tot un fracàs monumental de gestió per part del nostre govern”.

“Molt ens temem que si finalment la Generalitat ha de pagar la indemnització a l’exconcessionària, aquests diners representaran noves retallades en els serveis públics a Castelló. El nostre sistema públic no es pot permetre una nova sangria d’aquestes proporcions, de com a mínim 126 milions d’euros”, afirma Albiol.

La diputada finalitza afirmant que actualment l’Aeroport de Castelló, es troba tancat i no se sap quan obrirà, ni si es vendrà, ni qui el gestionarà, però continua tragant diners públics sense que la societat castellonenca obtinga cap benefici. “Desitgem que algun dia els dirigents populars que ens han conduït a aquesta situació sense aparent eixida, hagen d’assumir les responsabilitats de les seues accions, han estat jugant amb els diners públics sense un mínim de cura”.

Comparteix

Icona de pantalla completa