La segona edició del triangular de futbol 7 solidari a Almussafes

23 desembre 2016 01:00h
Almussafes, a 23 de desembre del 2016. Durant la vesprada d'ahir dijous dia 22, es va disputar el segon triangular de futbol 7 solidari al camp de futbol municipal d'Almussafes. La segona edició d'esta trobada esportiva, organitzada pel consistori local, va comptar amb tres equips participants: l'integrat per jugadors de l'Almussafes CF i Veterans, el format per membres de l'Ajuntament i la Guàrdia Civil, i l'equip Almussord. Esta competició amistosa, a més de diversió i camaraderia, va incloure la donació de lots d'aliments valorats en 10 euros per als més necessitats de la població.
 
L’equip representant de l’Ajuntament i la Guàrdia Civil va véncer als d’Almussord amb un resultat d’un gol a zero durant el primer partit. En un emocionant segon enfrontament es va produir un empat a zero entre els primers guanyadors i l’Almussafes CF. El tercer partit, finalment, va estar molt barallat i va acabar amb el triomf de l’Almussafes CF, que li va marcar cinc gols a l’equip Almussord, que en va fer tres. D’esta manera, l’equip de l’Almussafes CF i Veterans va aconseguir la victòria en el torneig.
 
El primer edil, Toni González, va organitzar esta prova solidaria, en la qual també van participar el tinent cap del lloc de la Guàrdia Civil d’Almussafes, Javier Muñoz i el president de l'associació Almussord, Jorge Fernández. Tots els jugadors van aportar lots d’aliments valorats en 10 euros cadascun per al Banc d’Aliments Local del Departament de Benestar Social del consistori municipal.

next