Almussafes, seu de la final del Campionat d'Espanya de Jocs de Sèrie per equips

10 gener 2017 01:00h
 
L'equip del club de Billar Almussafes seleccionat per a disputar la ronda final, en la qual s'enfrontarà a altres tres formacions
 
La competició, amb la presència de les comunitats valenciana i catalana, se celebrarà el pròxim cap de setmana
 
Un any més, les instal·lacions del club de Billar d'Almussafes reunixen els millors jugadors de l'àmbit nacional. El pròxim cap de setmana es disputarà la fase final d'equips de club en la modalitat de Jocs de Sèrie del Campionat d'Espanya de la temporada 2016-2017. La competició, organitzada pel Club de Billar Almussafes en col·laboració amb la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana i patrocinada per la Real Federació Espanyola de Billar, comptarà amb la participació d'un total de 20 jugadors representants de les federacions valenciana i catalana. Entre els candidats al títol de campió, l'equip local d'Almussafes, que confia a repetir victòria, ja que el passat any es va adjudicar la medalla de bronze en la mateixa cita esportiva de caràcter nacional. A partir de les 10 hores de dissabte que ve dia 14 s'inaugurarà el campionat, la clausura del qual està prevista cap a les 14 hores del diumenge dia 15, amb l'acte d'entrega de les medalles als equips vencedors per part de les autoritats.
 
Els millors jugadors espanyols de billar es donaran cita, a partir de les 10 del matí de dissabte que ve 14 en les dependències del Club de Billar Almussafes, inaugurades fa set anys i dotades de les màximes prestacions, per a competir en el Campionat d'Espanya de Billar en la modalitat de Jocs de Sèrie per equips de club.
 
El Club de Billar Almussafes – fundat l'any 1988 - organitza el nacional, en el qual competixen un total de 20 billaristes, onze d'ells valencians i nou catalans. El president del club organitzador, Vicente Arbona, participa en la trobada, junt amb la resta dels jugadors de l'equip d'Almussafes, Vicente Garcés, José Felguera, Emilio Arbona i Manuel Fernández. El seu equip s'enfrontarà als altres tres participants, el CEE Eldense, en el que destaca Pepe Albert Vidal, el billarista més veterà en actiu; i els dos equips catalans, el club de Billar de Vic i el S.B.F. Molins de ReI.
 
Àrbitres oficials de la Real Federació Espanyola de Billar donaran fe de les diferents partides que es disputaran durant la jornada del dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, així com el diumenge en horari matinal. Tant l'equip que abaste el títol de campió del nacional com el que s'adjudique el subcampionat obtindran de manera directa la classificació a la Copa d'Europa de Clubs 2018, en la disciplina de jocs clàssics.
 
Està previst que cap a les 14 hores del diumenge, el regidor d'Esports, Pau Bosch, el president de la Real Federació Espanyola i el president de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que delegat del campionat, Antonio Ortiz, procedisquen a l'entrega dels trofeus i medalles als primers classificats.
 
Esta és la tercera gran competició que acull la nova seu del club, ubicada en la planta baixa del pavelló poliesportiu municipal, amb una superfície de més de 200 metres quadrats i dotada de quatre taules de joc Cuevas de Gran Mach, amb els corresponents serveis de climatització i il·luminació individualitzada. A l'abril del 2010, el club de Billar d'Almussafes va organitzar en les seues instal·lacions el LVIII Campionat d'Espanya de Billar a la banda, una competició en què es van enfrontar 31 jugadors de tota Espanya i el passat any 2015 va dirigir la LXXV edició del Campionat d'Espanya de Billar en la modalitat de quadro 47/2, cita esportiva en què van competir un total de 23 billaristes.


 
next