Diari La Veu del País Valencià
Costa Blanca llança 200 ofertes a través d’una web de cara a a l’estiu
RedactaVeu / Alacant

El Patronat Costa Blanca, a través de la Diputació Provincial d’Alacant, ha llançat més de 200 ofertes i propostes de vacances adaptades a l’època estival a través d’una microweb.

‘El teu Pla Costa Blanca’ és una iniciativa promocional engegada la passada campanya de Setmana Santa amb el propòsit d’actuar com una plataforma conjunta de promoció integrada per ajuntaments, oficines de turisme i empreses del sector.

La pàgina ha renovat tant el seu disseny com els seus continguts i compta amb un total d’onze plans.

Platja, interior, cultura, aventura, oci o gastronomia són algunes de les propostes que pretenen guiar al potencial visitant perquè puga planificar amb facilitat els seus dies d’estada a la Costa Blanca.

Els plans van lligats a ofertes especials realitzades per les empreses del sector que han col·laborat en la iniciativa. Qui reserve les seues vacances a través d’aquesta web tindrà accés a promocions i serveis que només es troben ací.

A més, dels onze plans suggerits, la microweb inclou un apartat on es podrà accedir a la totalitat de les ofertes per a donar a l’usuari l’oportunitat de fer el seu propi pla a la carta en funció del seu pressupost, els dies d’estada, el municipi triat o les seues preferències d’oci i temps lliure.

La costa de Calp
Tant el sector privat com els ajuntaments s’han implicat d’una manera important en el rellançament de la web. De fet, 123 empreses i organismes de 44 municipis de tota la comarca col·laboren en aquesta iniciativa.

La campanya ‘El teu Pla Costa Blanca’ comptarà amb una important acció publicitària centrada, principalment, en l’àmbit del mercat estatal. No obstant açò, prestarà especial interès a les zones geogràfiques connectades amb Alacant a través de l’AVE, així com a aquelles altres que són un nínxol de turistes tradicionalment fidels a la destinació Costa Blanca.

En aquest sentit, es preveu inserir publicitat en ‘monopals’ a Madrid, Valladolid, Albacete, Toledo, Conca i València, a més de reforçar-se el mercat madrileny amb publicitat a les estacions del metro.

Benidorm
La web compta amb un pla específic titulat ‘El temps és un regal’, amb el qual es persegueix captar l’atenció en les noves possibilitats que planteja haver reduït en quasi una hora el trajecte.

Una altra acció relacionada amb l’arribada de l’Alta Velocitat és la distribució d’un nou plànol guia de la Costa Blanca dissenyat per al seu repartiment entre els usuaris de l’AVE en el moment del seu accés.

Comparteix

Icona de pantalla completa