Diari La Veu del País Valencià
I Carrera Solidària ‘Dècades Junts’ a Almussafes
Se celebrarà el diumenge 5 de març i els beneficis es destinaran a l’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar i a la Fundació Síndrome STXBP1.

Durant la jornada es disputaran dues proves, una 5K i una 10K, en les quals part del recorregut es realitzarà a l’interior de la factoria automobilística.

El pròxim diumenge 5 de març, els aficionats a l’esport tenen una nova oportunitat de desenvolupar aqueixa afició i de col·laborar al mateix temps amb dues causes solidàries dedicades a la investigació de dues malalties minoritàries. L’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes, que ve organitzant aquesta activitat des de 2015, incorpora ara a Ford Espanya i transforma la iniciativa en la I Carrera Solidària “Dècades Junts”, atès que recentment la factoria automobilística ha celebrat el seu 40 aniversari i la APPI les seues dues dècades de vida en la localitat. Les inscripcions ja poden realitzar-se en la pàgina web oficial de l’esdeveniment, www.10kford-appi.com.

L’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes torna a mostrar per tercer any consecutiu el seu costat més solidari. Una vegada més, l’entitat que agrupa les diverses empreses que formen part d’aquesta àrea industrial del municipi organitza un esdeveniment solidari per a recaptar fons per a la recerca de les malalties minoritàries. A més, i coincidint amb el quaranta aniversari de l’obertura de la factoria Ford Espanya en la localitat i el vint de la inauguració del Polígon Industrial Juan Carlos I, Ford Motor Company s’uneix a l’esdeveniment, que enguany portarà per lema “Dècades Junts”.

Concretament, durant el matí es duran a terme dues proves esportives. A les 10 hores es donarà el tret d’eixida a la 10K i a la 5K, ambdues amb punt d’arrencada en al carrer Eix HP I Juan Carlos I. Com a novetat, i fruit de la incorporació de la multinacional a l’organització de la iniciativa, els participants podran gaudir de part del recorregut d’aquestes carreres a l’interior del complex que ocupa Ford. A partir de les 12 hores començaran les activitats infantils.

Les inscripcions, que ja estan obertes, poden realitzar-se des de la web oficial www.10kford-appi.com per tan sol 6 euros per als adults i 1 euro per als menors, més quaranta cèntims per despeses de gestió. En cada borsa del corredor s’inclourà una samarreta i diversos obsequis. A més, per als resultats més destacats es repartiran trofeus així com un pernil al club més nombrós.

Per a aquells que vulguen col·laborar amb la causa però sense participar en el desenvolupament de les carreres, l’organització ha disposat els denominats dorsals 0, amb els quals per tan sols 4 euros més 40 cèntims per despeses de gestió s’estarà contribuint a la investigació de dues malalties minoritàries a través de l’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar, i concretament a la “Causa María Moreno, per la hipertensió pulmonar”, i de la Fundació Síndrome STXBP1.

Comparteix

Icona de pantalla completa