Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Castelló demana una regulació ‘immediata’ dels Bancs d’Aliments
RedactaVeu / Castelló

Ali Brancal, portaveu adjunta de Compromís per Castelló a l’Ajuntament de Castelló ha recordat que “fa mesos que demanem que es regule una activitat que beneficia a moltes persones en situació de necessitat, com són els Bancs d’Aliments”.

La representant de Compromís ha explicat que “segueix fent falta un Pla d’inclusió social per tal de definir les prioritats i optimitzar recursos, segons va proposar Compromís fa mesos. Si se’ns haguera fet cas no s’haguera pogut donar el trist cas de ‘Colombia nos une’, amb representants imputats per no haver gestionat bé tot el procés de repartiment”.

Davant d’aquesta circumstància, Ali Brancal declara que “cal manifestar la voluntat política per tal que quede clar com s’ha d’organitzar i facilitar des de l’Ajuntament l’atenció a persones necessitades”. En aquest sentit, Compromís demanarà que s’aparte a la persona imputada del càrrec de representació en el Fòrum de Convivència Social i s’òbriga una investigació també per part de l’Ajuntament de Castelló, “ja que el suposat repartiment il·legal s’ha realitzat en dependències municipals”.

Ali Brancal considera que aquest és un tema “especialment desagradable perquè la mala gestió per part d’una sola entitat crea dubtes sobre totes les altres que porten una bona gestió”.

Finalment, la regidora de Compromís ha afegit que des de la regidoria de Serveis Socials “cal que es tinga la voluntat d’impulsar la coordinació i la regulació. No té sentit seguir dient que s’atendrà tot i a tots perquè això crea malestar i no és assumible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa