Jubilats i pensionistes visiten el monestir de Sant Jeroni de Cotalba

23 febrer 2017 01:00h
Quasi 40 integrants del col·lectiu de majors d'Almussafes es van traslladar ahir dimecres dia 22 fins al terme municipal d'Alfauir, a pocs quilòmetres de Gandia, per a conéixer el Reial Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, una de les construccions monàstiques millor conservades de la Comunitat.
 
En un entorn natural privilegiat, els participants a l'activitat van disfrutar d'una interessant proposta guiada que els va submergir en la història i l'arquitectura d'un immoble declarat Bé d'Interés Cultural en 1994.
 
L'objectiu d'esta iniciativa, promoguda des de la Regidoria d'Igualtat del consistori local, era acostar els veïns a la riquesa arquitectònica i paisatgística de l'edifici conventual, fundat en 1388, ja que al llarg dels seus patis, torres, jardins, claustres i capelles conviuen cinc estils diferents en estricta harmonia.
 
 
L'excursió, el preu públic de la qual estava fixat en 5 euros per persona, va començar al voltant de les 15 hores de la vesprada, moment de partida del grup amb autobús des del Centre Cultural de la població. 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next