L'almussafenya Laura Méndez, bronze en el nacional de clubs de cros

28 febrer 2017 01:00h
Diumenge passat 26 de febrer pel matí, el complex turístic Marina d'Or d'Orpesa es va convertir en la seu del Campionat d'Espanya de Camp a Través per Clubs 2017. L'atleta d'Almussafes Laura Méndez, junt amb les seues companyes del Club Atletisme Platges de Castelló, va aconseguir la tercera posició en la modalitat de cros curt.
 
La 52 edició d'esta gran cita esportiva, que va reunir més de 3.000 corredors, també va acollir les competicions de cros promesa, júnior, juvenil i cadet, a més de les proves sènior de cros curt i absolut en les categories masculina i femenina. El circuit, que va transcórrer per la platja d'Amplàries, va comptar amb 11 carreres en les quals es van distribuir als participants de les diferents categories.
 
Amb el seu tercer lloc en el podi, Laura Méndez va incorporar un altre triomf més a la seua carrera. Recentment, l'atleta també va obtindre la cinquena posició en la modalitat de 3.000 m en el 53 Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta que es va disputar a Salamanca els dies 18 i 19 de febrer. 

next