Trobada per a parlar de les ajudes del Pla Renhata amb la Directora General d'Habitatge

28 març 2017 01:00h
La Directora General d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana visitarà Almussafes

Rebeca Torró Soler participarà el pròxim dilluns 10 d'abril en una trobada per a parlar de les ajudes del Pla Renhata

Se celebrarà a les 19 hores a la Sala de Conferències del Centre Cultural i podran assistir tots els veïns interessats a obtenir més informació
 
L'Ajuntament d'Almussafes ha organitzat per al pròxim dilluns 10 d'abril a les 19 hores una reunió informativa oberta a tota la ciutadania sobre el Pla de Reforma d'Habitatges Renhata, impulsat per la Generalitat Valenciana, a la qual assistirà la directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró Soler. Durant la seua intervenció parlarà de la importància de renovar les instal·lacions per a evitar problemes i millorar la qualitat de vida de les persones i de les qüestions que cal tenir en compte per a sol·licitar les ajudes promogudes en aquest sentit per l’administració autonòmica.

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa recentment el Pla de Reforma d'Habitatges Renhata, amb la qual atorgarà ajudes per a actuacions de millora de les condicions d'habitabilitat de l'interior dels habitatges construïts amb anterioritat a 1996. Les bases per a la concessió d'aquestes subvencions, que poden consultar-se en el portal web de la Generalitat Valenciana, estableixen un període de sol·licituds que ja ha començat i que romandrà obert fins al pròxim 15 de maig.

Per a explicar els detalls d'aquesta iniciativa, resoldre tots els dubtes que puguen haver sorgit i animar als veïns de la localitat a acollir-se a aquesta línia amb la qual l'administració autonòmica busca la millora de l'interior dels habitatges amb més de vint anys d'antiguitat, la directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró Soler, assistirà a Almussafes a una trobada impulsada pel consistori municipal que es durà a terme el pròxim dilluns 10 d'abril a les 19 hores a la sala de conferències del Centre Cultural.

A més de detallar el tipus d'actuacions subvencionables amb el Pla Renhata, els requisits exigits i les quanties a percebre, Soler també exposarà públicament davant els assistents, entre els quals es trobaran diferents integrants de l'equip de govern municipal, el catàleg d'ajudes que la Conselleria d'Habitatge té a la disposició dels ciutadans per a resoldre problemes relacionats amb aquest àmbit. Per aquest motiu, l'alcalde d'Almussafes, Toni González, i el regidor d'Urbanisme, Andrés López, animen els veïns a participar en aquesta trobada en el qual tindran l'oportunitat d'aclarir totes les qüestions sobre el procediment.

Pla Renhata
 
Al Pla Renhata, que sorgeix per a regular la concessió de subvencions per a actuacions de millora de les condicions d'habitabilitat de l'interior dels habitatges anteriors a 1996, pot acollir-se qualsevol persona física, propietària, usufructuària o arrendatària d'un habitatge situat a la Comunitat Valenciana. Tal com han informat des de la Generalitat Valenciana, se subvencionaran la reforma d’estàncies humides (cuines i banys), per a adequar-les a les condicions d'habitabilitat. A més, també s'inclouen les actuacions desenvolupades per a adaptar els habitatges a persones amb diversitat funcional.

Els requisits que han de reunir-se és que els habitatges siguen anteriors a 1996, excepte en les obres realitzades per a adaptar els espais a persones amb diversitat funcional, que les intervencions s'inicien entre 1 de gener i el 15 d'octubre del present any i que la sol·licitud de qualificació definitiva es presente abans de l'1 de novembre d'aquest 2017.


 
next