Comentari del llibre 'Memorias de un amante sarnoso', de Groucho Marx

29 març 2017 01:00h
Almussafes analitza aquest mes en el seu Club de Lectura “Memorias de un amante sarnoso”

Els assistents a aquesta iniciativa, que està contínuament oberta a la participació dels veïns, comentaran demà dijous 30 aquesta obra de Groucho Marx

El pròxim dijous 27 d'abril se centraran en “Carta de una desconocida”, de l'autor austríac Stephan Zweig
 
Demà dijous 30 de març a les 20 hores se celebrarà una nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca Pública Municipal de l'Ajuntament d'Almussafes. Els assistents comentaran el llibre “Memorias de un amante sarnoso”, de Groucho Marx, i des de la infraestructura es repartiran els exemplars per a començar la lectura que es tractarà en la trobada del pròxim dijous 27 de abril, “Carta de una desconocida”, d'Stephan Zweig. Des de la Regidoria de Cultura recorden que les sessions estan obertes a tota la ciutadania i que les inscripcions per a participar en aquesta iniciativa encara poden realitzar-se.

La Biblioteca Pública Municipal d'Almussafes continua desenvolupant el programa de trobades literàries plantejat al començament de la temporada per la Regidoria de Cultura en el marc del seu Club de Lectura, una iniciativa que va arrancar a principis del 2015 i que ja compta amb al voltant de 15 participants fixos. Des de la seua posada en marxa ja s'han comentat un bon nombre d'obres, algunes d'elles amb la presència dels propis autors de les mateixes, la qual cosa aporta una visió diferent a la percepció dels lectors.

Per a aquest mes de març, els integrants del col·lectiu, al que poden unir-se tots els veïns interessats en la literatura, han triat l'obra “Memorias de un amante sarnoso”, de Groucho Marx. En concloure l'anterior sessió, des de la infraestructura se'ls va proporcionar a tots un exemplar del mateix en servei de préstec gratuït perquè durant aquestes setmanes pogueren procedir a la seua lectura. Aquest és el sistema de treball que s'utilitza habitualment per al desenvolupament del Club de Lectura.

Demà dijous 30 de març a les 20 hores es dedicaran a comentar totes aquelles qüestions relatives a la història que els semblen interessants, fomentant d'aquesta forma l'enriquiment mutu dels membres del grup a través de cadascuna de les aportacions que es realitzen. La sessió del pròxim 27 d'abril, que novament es desenvoluparà a les 20 hores a la Biblioteca Pública Municipal, estarà centrada en l'anàlisi de “Carta a una desconocida”, de l'autor austríac Stephan Zweig.

Els interessats a unir-se al club tan sols han d’acudir a la citada reunió o inscriure's, bé a la biblioteca o telefonant al 96 178 45 55, en horari d'obertura d'aquest servei municipal.


 
next