Diari La Veu del País Valencià
Montserrat – ‘Jouer pour l’Europe’, trobada entre Dourdan i Montserrat

Des que Montserrat i Dourdan (França) es van agermanar oficialment, la primavera passa féu un any, s’estava gestant una trobada com la que s’esdevindrà del 23 al 26 d’octubre i que ha estat possible gràcies al programa Jouer pour l’Europe de la Unió Europea. Aquesta trobada, en què s’han programat diverses activitats, servirà per acostar-nos a Europa.

El dijous 23 d’octubre s’inaugurarà l’exposició «Els pares d’Europa», coordinada pel Departament de Ciències Socials i que es podrà visitar fins al 31 de gener de 2015, a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura. A les 19.00 hores, a la sala d’actes, Manuel Godoy pronunciarà una conferència titulada «La música com a eina d’inclusió social».

El divendres 24, a la mateixa hora i en el mateix espai de la Casa de la Cultura, hi haurà un col·loqui a càrrec de l’eurodiputada Inmaculada Rodríguez-Piñeiro; l’alcalde de Montserrat, Josep Maria Mas i Garcia; i l’alcaldessa de Dourdan, Maryvonne Boquet. La cloenda de la trobada entre Dourdan i Montserrat serà a càrrec de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat i el conservatori de Dourdan, que oferiran un concert conjunt, a les 19.00 hores, a la sala d’actes d’El Musical, en què interpretaran el Rèquiem de Fauré.

El concert es retransmetrà per la TV local i per Internet. Podeu seguir-lo a www.montserrat.es

Comparteix

Icona de pantalla completa