Diari La Veu del País Valencià
A la venda COMVA, el joc de Montserrat
Ja ha eixit a la venda COMVA, el joc de taula de preguntes i respostes sobre Montserrat. Es pot adquirir en el Registre d’Entrada de l’ajuntament per 12 euros.

COMVA ha estat un treball col·laboratiu de totes les associacions del poble, de funcionaris de l’Ajuntament, de joves en pràctiques que han estat aportant possibles preguntes per a formar part del joc.

No es tracta d’un projecte tancat ja que es poden enviar preguntes a [email protected], que s’incorporaran en una segona edició de targetes.

L’objectiu del joc és fomentar el coneixement dels nostres trets culturals com a poble amb una forma d’aprenentatge lúdica, que es pot desenvolupar en un ambient familiar, escolar o d’amistat.

Està adreçat a les persones interessades així com a aquelles persones nouvingudes i les noves generacions que, per diversos motius, no tenen accès a la memòria viva dels nostres majors. És important aconseguir que els ciutadans montserraters estimen el seu territori i això només s’aconsegueix coneixent-lo.

La Casa de la Cultura vol donar les gràcies a totes les persones que han format part del projecte perquè junts creixem com a poble. I ara…. a jugar!

Comparteix

Icona de pantalla completa