Diari La Veu del País Valencià
Objetiu conectar en els barris de Xàtiva
EU CONNECTA DIRECTAMENT AMB PROBLEMES DELS BARRIS DE XÀTIVA

Divendres 27 de desembre tindrà lloc a partir de les 17:00 hores la tercera de les trobades del programa ParticipEU als barris que desenvolupa el col·lectiu d’Esquerra Unida de Xàtiva i que se citaran amb els veïns/es del centre de la ciutat. Més concretament serà en la porta de l’Ajuntament on s’instal·larà un stand per recollir les aportacions, queixes o informacions de la ciutadania mitjançant unes enquestes elaborades per la formació d’esquerres.

EU recorda que l’objectiu d’esta iniciativa és que la formació “conega de primera mà les principals reclamacions i aportacions del ciutadans”, per la qual cosa es pretén promoure la participació i el coneixement dels drets i deures de la ciutadania respecte l’administració local.

L’encontre del proper divendres serà el tercer d’esta ronda de contactes que ja ha comptat amb un encontre en el barri del Carme, en la plaça la Bassa i amb dos més que tindran lloc en el barri Nord-Oest i en les pedanies de ciutat. En aquest programa, assistiran els dos regidors que conformen el Grup Municipal d’EU, Miquel Lorente i Cesca Chapí.

Comparteix

Icona de pantalla completa