Diari La Veu del País Valencià
Montserrat – Anunci de licitació per a explotar les instal·lacions del Poliesportiu municipal
L’Alcaldia ha aprovat els plecs per a la contractació del servei d’explotació del bar de les instal·lacions esportives, de la piscina municipal, del camp de futbol i de les instal·lacions annexes del complex poliesportiu (excepte el gimnàs). Les persones interessades podran presentar les propostes econòmiques fins a les 14.00 hores del dia 20 de febrer de 2015, en horari d’oficina.

Des d’ací, es pot consultar el plec de clàusules administratives particulars (pdf).

Un «cinema a l’escola» d’èxit

La campanya Cinema a l’escola ha arribat ja a 750 alumnes dels centres educatius de Montserrat. Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria d’Educació, a través de l’Agència de Promoció del Valencià de Montserrat, continuarà ara amb la projecció de documentals que tracten continguts curriculars. D’aquesta manera, doncs, la campanya se centrarà en els alumnes d’ESO i batxillerat.

Catàleg d’edificis i espais protegits de Montserrat

El Departament d’Urbanisme presenta el Catàleg d’edificis i espais protegits de Montserrat, un conjunt de plànols que recullen les construccions i els espais de la població. Aquest catàleg permetrà a la ciutadania interessada fer consultes sobre el tipus d’edificis i espais del terme municipal, les normes que els regulen, etc. Per accedir-hi, cal entrar entrar a l’Arxiu Digital, clicar en la carpeta d’Urbanisme i seleccionar la carpeta del Catàleg.

També hi podeu accedir directament des d’ací: Catàleg d’edificis i espais protegits de Montserrat

Ajuntament de Montserrat

Comparteix

Icona de pantalla completa