Diari La Veu del País Valencià
El turisme estranger creix un 15% al País Valencià en el primer semestre

El turisme estranger va créixer un 15% en el primer semestre de l’any en el conjunt del País Valencià enfront d’un augment del 2,5% del turisme estatal, segons ha afirmat el secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat, Daniel Marco.

El responsable autonòmic ha realitzat aquestes declaracions després de l’acte d’inauguració de la Jornada sobre Intel·ligència de Mercats dirigida a professionals i empresaris del sector turístic, i en la qual han participat responsables de les oficines de turisme de Londres, París, Berlín i Moscou.

Marco ha destacat les bones previsions de cara a la temporada alta tant en turista estatal com estranger, principalment al juny.

“Apunta a ser un bon mes” per al turisme, ha afegit el secretari autonòmic, qui espera que aquesta tendència es mantinga durant els mesos de juliol i agost.

A preguntes dels periodistes quant a si l’investigació en els contractes de la Generalitat amb Orange Market pot afectar a la imatge del País Valencià, en concret a dos ex consellers de Turisme -Milagrosa Martínez i Angélica Such-, Marco ha respost que el turisme es troba per sobre de qualsevol d’aquests assumptes, i “no afecta”, encara que “no és positiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa