Diari La Veu del País Valencià
Montserrat – Activitats Culturals Octubre 2015
LES AVENTURES DEL REGNE DE CAMEMBERT
Divendres 2 d’octubre. Casa de la Cultura a les 9.30 hores, Dinamo Produccions representarà l’obra davant els alumnes de 1r i 2n d’Educació Primària. Campanya Anem al Teatre!.
Sinopsi: Què passa quan una princesa rosa que no vol casar-se, un príncep sense armadura però molt blau, un mag massa gandul i un escuder que somia canviar el seu paper, creuen els seus camins? Naix una aventura en la qual els seus divertits personatges ens mostraran, des d’una visió diferent, la importància de ser fidels a nosaltres mateixos i de perseguir els nostres somnis per molt que ens coste.

HOMENATGE A VICENT ANDRÉS ESTELLÉS
Dissabte 3 d’octubre. Casa de la Cultura a les 20.00 hores. Organitzat pels socialistes de Montserrat. Projecció sobre Estellés. Actuació d’Andreu Valor. Lectura de poemas. Aperitiu.

CARRAIXET AMB LA XICALLA!
Dissabte 9 d’octubre. Pl. de la Constitució.
Espectacle infantil, amb cançons en valencià, populars i de creació pròpia, on els menuts i les menudes podran participar amb les nostres cançons-joc fins a l’extenuació més divertida! Imprescindible bon calcer i ganes de festa!.

PLANETARI DIGITAL EN 3D
Dies 14, 15 i 16 d’octubre. L’alumnat de l’IES Alcalans i de 6é de Primària assistiran a la Casa de la Cultura per experimentar el que és un planetari digital en 3D.
S’instal·larà una carpa de 5,5 m de diàmetre al segon pis de la Casa de la Cultura. Un projector de cinema esfèric projectarà pel·lícules en 360º, d’ací ve el seu nom: cinema immersiu. Té cabuda de 25 persones per sessió. Com a Planetari Digital, s’explica mitjançant programes científics l’Univers i l’Astronàutica amb imatges en 3D, de manera didàctica i alhora innovadora i espectacular.

ELFOSFERA
Divendres 23 d’octubre. Casa de la Cultura a les 9.30 hores. Campanya Anem al Teatre! Representació teatral adreçada als alumnes d’infantil de l’Escola Evaristo Calatayud.
Sinopsi: ElfoSfera és un espectacle dirigit a estimular l’educació mediambiental i sensibilitzar els xiquets i les xiquetes sobre la necessitat de tindre cura de la natura. Dos elfs porten una infinitat de jocs, cançons i llegendes on els personatges principals són els éssers que habiten la natura. Divertida proposta de teatre visual amb objectes, especialment adaptat per al gaudi dels més xicotets.


Ajuntament de Montserrat

Comparteix

Icona de pantalla completa