Diari La Veu del País Valencià
(EU): El Consell alimenta les sospites sobre Castellano amb la seua opacitat extrema
El portaveu adjunt d’Esquerra Unida en Les Corts, Lluís Torró, ha lamentat l’actitud del Consell amb les adjudicacions de Serafin Castellano al seu amic i soci: “paradoxalment, l’actitud del Consell alimenta la sospita sobre l’actual secretari general del PP”. Així, “esperem que la justícia actue amb celeritat en aquest assumpte”, ha afegit Torró qui considera que “hi haja o no responsabilitats penals, sembla que existeix una relació estranya i èticament dubtosa entre la família Taroncher i la família Castellano”.

“Nosaltres hem intentat fins ara aclarir aquesta qüestió i el Consell s’ha tancat hermèticament a donar qualsevol informació al respecte, la qual cosa reafirma les sospites que evidentment hi ha anomalies i nombroses irregularitats”, afirma el portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts.

Torró declara que independentment de la via judicial, “el que estem demanant al Consell i al propi Castellano és que aclarisquen en seu parlamentària eixes relacions, ja que, si no tenen res a amagar, quedarà tot clar”.

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes ha recordat que segons una resposta parlamentària de l’ex conseller de Sanitat, Luis Rosado, durant l’exercici 2011 l’empresa del fill del soci de Castellano va rebre 98.376,52 euros en contractes menors. “Inclús després de l’escàndol, Castellano continuà adjudicant a la família Taroncher, encara que en aquest cas a l’empresa del fill”, ha denunciat Torró.

Comparteix

Icona de pantalla completa