Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva – Greus problemes de soroll
EU INSTA A L’AJUNTAMENT A QUE ES PRENGA EN SERIO ELS PROBLEMES DE SOROLL A XÀTIVA

Lorente “en els darrers mesos s’han multiplicat les queixes de la ciutadania per la contaminació acústica que es pateix en determinades zones de la ciutat”.

Des del GM d’Esquerra Unida a Xàtiva es plantejarà en el proper plenari una bateria de preguntes perquè l’equip de govern es prenga en serio les molèsties que estan patint importants sectors de la ciutat com a conseqüència de l’incompliment de les més mínimes normes de convivència vinculades al soroll i que en moltes ocasions acaben afectant al descans i la salud dels veïns i veïnes. Segons el portaveu d’EU, Miquel Lorente, “la queixa formal de més de 300 ciutadans/es respecte als problemes acústics necessàriament ha de conduir a l’equip de govern a realitzar algun determinat pla d’acció”. De fet, ara fa unes setamanes la pròpia Sindicadura de Greuges instà a l’Ajuntament de Xàtiva a que inicie les accions pertinents per posar fré a aquesta situació.

Segons el grup municipal d’EU “l’equip de govern en el proper ple haurà d’informar-nos sobre quantes incidències acústiques han estat registrades durant l’any 2013 i quantes infraccions han estat sancionades segons l’article 64 de l’Ordenança Municipal contra la contaminació acústica”. Lorente ha conclós que “no anem a permetre que la manca de direcció de l’equip de govern acabe fent de Xàtiva una ciutat sense llei”.

Comparteix

Icona de pantalla completa