Diari La Veu del País Valencià
Montserrat – Matrícula per a l’Escola d’Estiu 2016
Iniciem la matrícula per a l’Escola d’Estiu 2016

L’Escola d’Estiu municipal a partir d’enguany s’oferirà per als mesos de juny, juliol, agost i setembre, per a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 12 anys, i tindrà lloc a les instal·lacions del centre educatiu del carrer d’Alfredo Garcia, número 30. L’horari serà de 9.00 a 13.30 hores, i el cost per mensualitat serà de 80 euros.

Entre les novetats d’enguany, a banda d’oferir-se escola d’estiu també per als períodes no lectius de juny i setembre (40 €/període), hi ha la possibilitat d’inscriure’s per quinzenes, per un cost de 40 euros la quinzena. A més, s’ha incorporat el servei de menjador, amb cuina pròpia, i l’escola matinera.

Les persones interessades en començar l’escola el 22 de juny, tenen fins al 20 de juny per a matricular-se. Per a la resta, tenen fins al 24 de juny per a matricular-se.

Per a matricular-vos heu de presentar l’imprés de matrícula a l’Ajuntament junt amb el document que acredita el pagament (imprés que es facilitarà a la segona planta de l’Ajuntament, Departament de Comptabilitat).

La reunió informativa tindrà lloc el divendres, 24 de juny, a les 19 hores, a la Casa de la Cultura.

Les activitats que s’impartiran seran reforç d’anglés, repàs escolar, jocs tradicionals i cooperatius, jocs d’aigua, cuina creativa, tallers plàstics, entre d’altres.

Si voleu més informació, contacteu amb el Centre Educatiu del carrer d’Alfredo Garcia, 30 o telefoneu al 962 999 837.

Comparteix

Icona de pantalla completa