Diari La Veu del País Valencià
PSPV: El PP porta anys ocultant informació sobre els contractes de Taroncher
RedactaVeu / València

El síndic del Grup Parlamentari Socialista, Antonio Torres, ha denunciat que “el PP porta anys ocultant informació” sobre els contractes realitzats per l’actual secretari general del PPCV i conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, a l’empresa de José Miguel Pérez Taroncher. Així s’ha referit després que el TSJ haja rebut una querella per l’existència de contractacions suposadament irregulars a Construccions Taroncher per valor de 7 milions d’euros.

El síndic socialista ha recordat que, el seu grup, l’any 2009, “va fer les corresponents sol·licituds d’informació sobre tots els contractes realitzats a aquesta empresa”. No obstant açò, ha lamentat que “en tots els casos se’ns va denegar la informació” i, és més, “a l’última sol·licitud la resposta del Consell va ser que es tractava d’una persona física o jurídica que no tenia transcendència en l’àmbit de la Comunitat”.

D’altra banda, ha advertit que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “ja està comptant quants diputats haurà d’expulsar del seu grup si es decideix a complir amb la línia que ell mateix va marcar i en la qual va assegurar que, quan qualsevol dels imputats entrara en la fase de judici oral, seria expulsat”.

Així, ha recordat que “en aquest moment els diputats Rafael Blasco, Angélica Such, Vicente Rambla i Milagrosa Martínez estan pràcticament a l’altre costat de la línia roja marcada per Fabra” i, per tant, “açò el deixaria a només dos diputats de perdre la majoria absoluta amb encara altres cinc diputats en els tribunals implicats en presumptes casos de corrupció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa