En la Falla El Castellet tenim ja moltes ganes de festa i no fem més que pensar en el nostre proper ‘Mig Any Faller’. Aquest cap de semana, el 1 i 2 d’octubre, volem que ens acompanyes i celebres amb nosaltres aquesta celebració tant important. 🙂El dissabte 1 d’octubre pel matí tindrem passacarrer per tot el poble (12h), dinarem fideuà al Casal on estàs convidat (14:30h) i farem les nostres ‘Paelles de la Tardor’ a la Plaça Cervantes (22h) amb la música de Discosound (24h).

Pel que fa al diumenge 2 d’octubre, tindrem macarronà al Casal (15h), jocs infantils amb unflables de Rajusport Empresa Deportiva (17:30h) i, per acabar, despedirem el nostre ‘Mig Any Faller’ amb el Correfocs a càrrec de Tramus Coeters Montserrat (21h).

Col.labora Ajuntament de Montserrat i Cadillac Pub

Pel que fa a les ‘Paelles de la Tardor’, el preu és de 6€ per persona, amb un arreglo mínim per a 5 persones. Per apuntar-te posat en contacte amb algun membre de la comissió o a través d’aquest facebook. El preu del dinar del dissabte son: Fallers 4€, No Fallers 6€, Xiquets 2€. I del dinar del diumenge: Fallers: Gratuït, No Fallers: 4€, Xiquets No Fallers: 2€.

No ho dubtes, comboia els teus amics i apunta’t.

T’hi esperem!

Comparteix

Icona de pantalla completa