Diari La Veu del País Valencià
Montserrat – Celebració del dia 25 de Novembre
Des de la regidoria d’igualtat l’Ajuntament de Montserrat vol donar a conèixer la celebració del dia 25 de Novembre com el dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona, la necessitat d’aquest dia sorgeix perquè:

La violència contra la dona és una violació dels drets humans
La violència contra la dona és conseqüència de la discriminació que sofreix, tant en lleis com en la pràctica, i la persistència de desigualtats per raó de gènere
La violència contra la dona afecta i impedeix l’avanç en moltes àrees, incloses l’eradicació de la pobresa, la lluita contra el VIH/SIDA i la pau i la seguretat.
La violència contra les dones i les nenes es pot evitar. La prevenció és possible i essencial
La violència contra la dona segueix sent una pandèmia global. Fins un 70% de les dones sofreixen violència en la seua vida.

Des de l’Ajuntament de Montserrat se segueix realitzant esforços en aquest sentit, des d’aquesta regidoria en col·laboració amb altres àrees com la regidoria de serveis socials i la policia local, s’esta treballant en un pla d’Igualtat entre dones i homes que abastisca d’una manera global les actuacions a dur a terme des del municipi.

Aquest pla ha estat presentat en l’última comissió de prevenció, coordinació i lluita contra la violència de gènere, perquè s’estudien les propostes de tots els seus membres i passar a la seua presentació.

Comparteix

Icona de pantalla completa