Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Dénia dóna suport als pescadors que estan en contra de les prospeccions
Els pescadors del País Valencià mantenen una lluita oberta per a que les prospeccions que estan previstes per al Golf de València no es porten finalment a terme. Compromís per Dénia, per veu del seu portaveu Josep Crespo ha volgut mostrar el seu suport a aquest col·lectiu de treballadors de la mar i a la Confederació Interfederativa de Confradies. Tot i que aquesta pràctica no afecta de moment la costa de Dénia, el grup municipal ja va presentar en el seu moment una moció en contra d’aquestes prospeccions, que són altament nocives per a les nostres costes.

A més a més, Compromís s’unirà a les protestes que es faran pròximament a Castelló contra els sondejos que es faran a prop de els illes Columbretes.

Josep Crespo, com ja va manifestar en el seu moment està en contra de les prospeccions petrolíferes perquè entre altres coses: “És temps d’energies netes, renovables i respectuoses amb el medi ambient. Hem de triar quin camí volem seguir i Compromís aposta per un futur més respectuós i sostenible que assegure als nostres fills un espai digne per a viure”, ha explicat el regidor. Crespo ha instat al PP de Dénia per tal que pressione els governs de València i Madrid per tal que no es porten a terme aquestes pràctiques.

Compromís per Dénia

Comparteix

Icona de pantalla completa