Diari La Veu del País Valencià
L’Estat deu al Consell 250 milions en ajudes a la vivenda que afecta 50.000 valencians

RedactaVeu / València

El PSPV ha sol·licitat Fabra que incloga en el FLA el pagament del deute de 250 milions d’euros en ajudes a la vivenda que afecta 50.000 persones.

D’aquesta manera, la diputada socialista i portaveu de vivenda, Maria José Salvador, ha remarcat que, després del rebuig del PP a aprovar la Proposició No de Llei presentada pels socialistes en la qual demanaven el reconeixement del deute i un calendari de pagaments, “ens hem tornat a reunir amb la Plataforma d’Afectats pels impagaments d’ajudes a la vivenda per a mantenir el pols reivindicatiu i exigir a la Generalitat que pague”.

Així, ha incidit que, des del PSPV “continuarem recolzant a aquesta plataforma fins que la Generalitat pague el que deu”, al mateix temps que ha subratllat que “és una qüestió de justícia que aquestes persones cobren l’ajuda que en el seu moment els va reconèixer la Generalitat”.

De la mateixa manera, la diputada socialista ha recordat que “no s’han pagat des de març de l’any 2009, per la qual cosa en molts casos aquestes ajudes ja han prescrit, ja que han passat quatre anys des de la concessió i la llei d’Hisenda Pública així ho indica”.

Salvador també ha posat l’accent que “hi ha hagut molts compromisos verbals per part de la consellera Bonig en els últims mesos però no s’ha complit res de tot allò promès”.

Comparteix

Icona de pantalla completa