Diari La Veu del País Valencià
Fabra diu que Blasco ha sigut deslleial al PPCV
Europa Press / Alacant

Amb motiu de la seua visita aquest diumenge a Alacant per a presenciar la tradicional mascletà a la plaça dels Estels, a preguntes dels mitjans de comunicació sobre l’eixida de Blasco del partit, Fabra ha recordat que “els estatuts del partit estan per a complir-se”.

“Les persones del PP el que han de fer és mantenir tant la lleialtat com la dignitat del que representa ser afiliat al PP, i segons va decretar el Comitè de Drets i Garanties, aquests principis no van ser respectats pel senyor Blasco, amb la qual cosa al final es va acordar la suspensió cautelar, tant de militància com els càrrecs de representació del PP”.

Interrogat sobre si el PPCV es planteja adoptar la mateixa mesura amb algun altre diputat popular imputat, Fabra ha subratllat que aquesta decisió “depèn de les actituds”, i ha assegurat que “no té gens que veure la condició de si una persona pot estar imputat o no”.

En aquest sentit, ha insistit que ha sigut “la falta de lleialtat i respecte el que ha derivat que el Comitè haja actuat com ho ha fet” amb Blasco, i ha afirmat que aquest cas “no és comparable amb altres situacions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa