Diari La Veu del País Valencià
L’equip UD Alginet Femení ja té la Copa
L’equip UD Alginet Femení es va proclamar campió de lliga quan faltaven 3 jornades per acabar la lliga. Gràcies a aquest triomf les campiones entrenades per Mauri Ferrer aconsegueixen també l’ascens a la categoria autonòmica, on s’enfrontaran als millors equips de la Comunitat Valenciana.

L’equip UD Alginet Femení està format per les jugadores Cristina Monerri, Bea Gresa, Paula Ruiz, Claudia Arrué, Cristina Beltran, Cintia Torres, Andrea Fuster, Barbara Sáez, Mireia Asensio, Julia Lerma, Sonia Vendrell, Laura Galán, Carme Tormo, Míriam Girona, Nuria Pérez, Maite Morte, Eva Lacuesta, Ade Hinojosa, Alba Cerveró, Jessi Gutiérrez, Zara Marín i Nuria Álvarez.

El passat divendres 31 de maig a la Gala Intercomarcal de la Federació Valenciana de Futbol celebrada a Llosa de Ranes, l’equip UD Alginet Femení va rebre la copa que l’acreditava com a campió de 1a Regional. Dimecres a la vesprada, part de la plantilla va dur la copa a l’Ajuntament on Pepe Alemany, regidor d’Urbanisme, i Jesús Boluda, alcalde d’Alginet, els van donar l’enhorabona i els va posar el distintiu del consistori.

Sònia Bosch

Comparteix

Icona de pantalla completa