Diari La Veu del País Valencià
L’oposició preguntarà a Fabra per la corrupció en el Ple de Les Corts

Europa Press / València

El síndic del PSPV, Antonio Torres, durant la seua intervenció, dirà a Fabra que durant els dos anys que porta com a president “no ha aconseguit solucionar cap dels greus problemes pels quals travessa la Comunitat”, per la qual cosa li inquirirà sobre “què li impedeix actuar amb més contundència en la lluita contra la corrupció”.

Alhora, el portaveu de Compromís, Enric Morera, destacarà que el diputat del PP Rafael Blasco -imputat en el cas Cooperació, que serà expulsat del grup popular en Les Corts-, el passat dia 19, va fer unes declaracions en les quals indicava que l’Advocacia de la Generalitat havia manifestat la voluntat d’acceptar l’oferiment per a exercir l’acció penal en altres assumptes judicials diferents a aquells li afecten a ell personalment i que “algú li havia dit que no”.

Morera, que també es referirà a l’oferiment d’accions penals en el cas Nóos, preguntarà a Fabra “quina ha estat la motivació del Consell o del president de la Generalitat per a personar-se penalment en el cas Cooperació, i desestimar o apartar-se de l’exercici d’accions penals en altres causes”.

La portaveu d’EUPV, Marga Sanz, interpel·larà al cap del Consell sobre quines són “les seues verdaderes línies roges sobre l’ètica en la política i fins a quin punt està disposat a fer-les complir amb coherència”.

El portaveu del grup popular, Jorge Bellver, preguntarà al president de la Generalitat sobre quines iniciatives té previstes el Consell per continuar aprofundint a aconseguir una administració “més àgil, més reduïda i més pròxima a la ciutadania”.

Comparteix

Icona de pantalla completa