Diari La Veu del País Valencià
EU considera “increïble” que Fabra continue protegint la resta d’imputats
La coordinadora d’Esquerra Unida i síndica en Les Corts, Marga Sanz, ha qualificat “d’increïble” que el president Fabra “continue reiterant-se que expulsen Blasco per unes declaracions en un mitjà de comunicació i no per la seua imputació en el cas Cooperació. És un missatge en tota regla a la resta d’imputats, sembla que els diu que els protegeix sempre i quan estiguen calladets. La conclusió és que el PP està ja més pendent que li continue eixint la xifra de la seua majoria en la cambra, que de netejar la institució”.

Sanz lamenta les últimes declaracions de Fabra sobre l’expulsió de Blasco: “és trist comprovar quina és l’escala de valors que té el PP, la qual situa la suposada ofensa de Blasco al partit i a Fabra en primer lloc, i en últim la seua imputació en el cas Cooperació i la vergonya que suposa tenir-lo assegut en Les Corts Valencianes des de fa tant de temps sense assumir cap responsabilitat política”.

Per a Esquerra Unida, Fabra “apura el temps al màxim. Sembla que ho farà amb cada imputat de la llarga llista que té, com Hernández Mateo, és a dir: res. I mentrestant, que no se li escarote el galliner. Protecció a canvi de silenci i bon comportament”, ironitza Sanz.

Comparteix

Icona de pantalla completa