Diari La Veu del País Valencià
Una mentida més dels membres del govern del Partit Popular.
Arran de la publicació de la nota de premsa que ha fet en el dia d’avui, el portaveu de l’equip de govern de Vinaròs on expressa de manera malintencionada que en el plenari vaig dir a Juan Bautista Juan la paraula “cabrón” en meitat del plenari, vull expressar:

Des de que vaig prendre possessió del càrrec de regidor mai he estat victima d’una campanya de desprestigi tan virulenta, i emparada en la falsedat, com la que des de fa diferents plenaris ha desencadenat el PP cap la meua persona, escampant al meu àmbit professional i personal la seua manca d’arguments polítics.

Tinc molt clar quina és l’animositat que empara la nota de premsa del PP, basada en allò que millor fan : marejar la perdiu i fomentar el desànim en una societat desenganyada per partits com el PP.

Per suposat, en cap cas, ha sortit de la meua boca l’expressió “cabrón”, expressió gravíssima tant si es diu com si es diu que s’ha dit.

Li dono al Partit Popular l’oportunitat de rectificar en dir allò que jo no he dit i els concedeixo , amb una benevolència que no es mereixen, un marge de temps per tal que s’asseguren de quines paraules vaig dir, i diguen públicament què vaig poder dir.

Dit tot això, els agraeixo, l’oportunitat de permetre’m desmentir una mentida més dels membres del govern del Partit Popular.

ERPV Vinaròs

Comparteix

Icona de pantalla completa